Valvojana laivalla

Voi helevetti, ajattelin koittaen mahtua tönivien mummojen välistä laivaan. Että pitikin luvata lähteä valvojaksi Annille ja Essille. Mitä hemmettiä minäkin teen laivalla kahden 18-vuotiaan abin kanssa, jotka haluaa bilettää? Eikö tännekään nyt kukaan muu seuran valmentajista halunnu lähtee?

– Samiii! huusi Anni. – Onks hei hiukka kivaa, et lähdit valvojaks mukaan, ettei tarvinnu ottaa mukaan meidän tiukkapipomummia?

– Joo, on hauskaa, vastasin elämään kyllästyneesti.

Annilla, joka oli tytöistä pidempi ja rohkeampi, oli vauhti päällä jo, vaikkei laiva ollut edes lähtenyt satamasta. Essi katseli ohikulkevia nuoria jätkiä ja kikatteli.

Hyttimme olivat sopivasti vastakkain, ja olin omassa hytissäni paukulla, kun kuulin tyttöjen kikattavan oven takana ja koputtavan oveen. Avasin oven ja sisälle pölähti kaksi humalaista ja kikattavaa abia.

– Hei Sami, me tultiin kylään, sanoi Anni ja halasi minua siideritölkki toisessa kädessään.

– Mää olen hiukan humalassa, totesi Essi ja käveli suoraan vessaan. Jahas, ajattelin, pohjia on otettu ja nyt on meno kunnolla päällä – loistavaa, eikä vielä ole kunnolla edes puoliyö.

– No mitä, eiks disco kiinnostanut? utelin ja menin istumaan sängylle.

– Ei vielä, ei siellä ollut mitään menoo, vastasi Anni ja jatkoi: – Tiäks, Sami, et toi Essi on ihan juovuksissa. Se oli ottanut viinipullon pohjiks ja nyt se on ihan humalassa.

– Joo, huomasin, vastasin lakonisesti.

Istuessani sängyllä Anni istui vastapäätä ja nosti jalat sohvalle, jolloin todella lyhyen minihameen alta näkyi punaiset läpikuultavat stringit ja niiden läpi kuulsi kiitorata. Nostin katseeni väkisin ylemmäs ja luulin, ettei Anni olisi huomannut mitään.

– Sami, kysyi Anni viehkeyttä äänessään, olenks mä sun mielestä nätti? Hän kumartui samalla niin, että avonaisesta kaula-aukosta näkyi houkuttelevasti syvälle kiinteiden D-kuppisten rintojen väliin.

– Juu, olet, koitin sanoa huolettomasti, vaikka housuissani oli jo alkanut tapahtua paljonkin ja päässäni vilisi villejä ajatuksia tuon hurmaavan abin kanssa naimisesta.

Siinä samassa Anni nousi ylös, antoi minulle suudelman ja laittoi kädet kaulalleni, jäi istumaan reidelleni ja katsoi minua. Katseessa oli selvä taka-ajatus. En malttanut olla jännittämättä reittäni, jonka päällä tämä hurmaavan kiihottava teini istui reidet avoimena ja pillu reittäni vasten. Anni huomasi sen ja hieroi lantiotaan reittäni vasten.

– Mitä sä, Sami, oikein teet? hän kysyi ja jatkoi lantionsa hieromista reittäni vasten ja samalla kumartui kuiskaamaan minulle. – Tiesiks sä, että Essi on vielä neitsyt? Mutta mä en ole, kuiskasi Anni korvaani ja kumartui suutelemaan minua.

Annin suudellessa minua vessan ovi avautui ja humalainen Essi astui peremmälle hyttiin.

– Juu, pussatkaa rauhassa, älkää antako mun häiritä, mä olen ihan juovuksissa.

Anni halasi ja suuteli oikein kunnolla ja puristi reittäni reisillään ja painoi pilluaan lujasti jalkaani vasten. Paskat, jos kerran täysi-ikäinen nuori nainen selvästi haluaa naida, niin menköön sitten koko rahan edestä, ajattelin ja ujutin kieleni leikkimään Annin kielellä. Anni kietoutui ympärilleni ja näykkäisi kieltäni ennen kuin vetäytyi kauemmas.

– Sami! Sullahan on vaimo ja kaikki, hän totesi ja tuli uudelleen suutelemaan minua.

– Sami?! havahtui Essikin toteamaan. – Meidän Sami vai? Et oo tosissas! Anni, toi on outoo!

– On se ja tänään se on vielä kokonaan meidän.

Laitoin käteni hameen alle ja tartuin Annia pakaroista ja painoin häntä lujempaa reittäni vasten ja samalla imutin tämän kieltä. Puristelin oikein kunnolla teinin paljaita pakaroita ja Annin liikkeet alkoivat muistuttaa lähinnä reidellä naimista. Anni vetäytyi hiukan kauemmas ja alkoi napittaa paitaansa auki.

– Tiäks, Sami, et mä olen jo pitkään aikonu naida sua ja nyt mä teen sen.

Paita oli nyt kokonaan auki ja näin edessäni herkulliset D-kuppiset kiinteät teinirinnat kauniissa punaisissa liiveissä. Kullini oli nostanut hyvin näkyvän kohouman housuihini, eikä ollut pienintäkään epäselvyyttä siitä, ettenkö naisi tätä herkkupakkausta.

– Tota, mun pitäis varmaan lähtee muualle, jos te meinaatte naida, totesi Essi sivummalta.

– Sun ei todellakaan kannata lähtee yhtään mihinkään, Anni vastasi ja liukui avaamaan housujani.

Anni avasi jalkojeni välissä vyöni ja vetskarini todella kokeneesti. Autoin riisumisessa nostamalla hiukan lantiotani ja siinä samassa housuni olivat lattialla ja kullini sojotti suoraan kohti hytin kattoa.

– Jestas! kuului Essin suusta, kun hän tuijotti kulliani ja tuli Annin viereen lattialle. – Aikas komee kalu.

Anni otti kiinni kullistani ja runkkasi sitä muutaman kerran, otti sitten Essin kädestä kiinni ja vei sen kullilleni. Essi puristi kulliani hiukan hiljempaa kuin Anni ja alkoi runkata sitä hitaasti.

– Vitsit, mä runkkaan Samin kullia, kikatti Essi ja kiihdytti hiukan tahtia.

Vedin Essia hiukan lähemmäksi, jotta pääsisin paremmin puristamaan hänen rintojaan. Ujutin käteni Essin rinnoille ja hieroin ja puristelin A-kupin rintaa vaatteiden läpi. Anni riisui liivinsä, hameensa ja stringinsä ja nousi sängylle polvilleen ja suuteli minua. Toisella kädelläni puristin ensin Annin rintaa ja lopulta vielä otin nännin sormien väliin hierottavaksi. Pieni nautinnon ynähdys pääsi Annin huulilta, kun nipistin nännistä ja lähdin viemään sormiani pehmeää ihoa pitkin lähemmäs pakaroita. Lopulta pääsin maaliin ja laitoin yhden sormen lisälle litimärkään tiukkaan pilluun. Samalla kun sormeni työntyi pilluun, työnsi Anni kielensä suuhuni leikkimään villisti kieleni kanssa.

Essi runkkaili kulliani vaihtelevalla nopeudella ja oli oikein taitava tekemisessään.

– Makee kulli sulla, Sami, sanoi Essi ja runkkasi hetken aikaa nopeammin. Nostin Essin paitaa ylemmäs, mutta yhdellä kädellä räpeltämisestä ei oikein tullut mitään, joten Essi riisui itse paitansa ja liivinsä, joiden alta paljastui kauniit terhakkaat rinnat ja pienet nöpöllään olevat nännit.

Imaisin ja puraisin kevyesti Annin kieltä ja lähdin liu’uttamaan kieltäni Annin kaulalle. Suutelin ja livoin Annin kaulaa ja samalla työnsin toisenkin sormen Annin pilluun. Anni keikutti lantiotaan ja nai sormiani minkä pystyi ja puristeli samalla omia upeita rintojaan ja nännejään, jotka olivat huomattavasti isommat kuin Essillä. Kumarruin hieman alemmas ja imaisin hampaitteni väliin tuon upean nännin ja aloitin näykkimisen. Anni ulisi ja painoi päätäni kovempaa rintaansa vasten. Kiimaliemi valui hänen pillustaan sormieni välistä ja litinä täydensi Annin huohotusta, kun sormeni kiemurtelivat teinipillun uumenissa.

Essi oli riisunut kokonaan ja katsoi meitä lasittuneen kiihottunut ilme silmissään hieroessaan klittaansa toisella sängyllä.

Kiepsautin Annin selälleen sängylle ja laskeuduin nuolemaan kiimaista pillua. Koukutin kahdella sormella pillun etuseinää, samalla kun imutin ja nuolin kiitoradan päässä olevaa maukasta klitorista. Anni kiemurteli ja voihki tuloillaan olevan orgasmin kourissa.

– Aih, Sami, sä teet niin hyvääh… Multa tulee ihan kohta, ihan kohta, nyt, nyt, nyt, nyyyytt! huusi Anni ja aloitti hillittomän värinän. Painoin sormeni tiukasti pillun etureunaan ja tunsin sen sykkivän ja näin, kuinka ihanien, paljaiden häpyhuulten välistä valui puro upealta tuoksuvaa nestettä, jota koitin nuolla, minkä kerkesin.

– Sami, nuoleks muakin, pyysi Essi, ja käännyin katsomaan, kuinka Essi levitti jalkansa ja neitsytpillunsa eteeni. Katsoin lumoavan kaunista vaaleanpunaista pillua kulli kivikovana ja lähestyin Essia nuolemalla reisien sisäpintaa. Essi oli ajellut karvojaan huomattavasti Annia vähemmän. Pillu kiilteli kutsuvan märkänä edessäni ja levitin häpyhuulia ja puhalsin klitorikseen.

– Älä, kutittaa. Nuole mua, nuole mun pillua, Sami, aneli Essi.

Kumarruin lähemmäksi ja suutelin ensin Essin vatsaa ja vasta sitten vein kieleni pillun uumeniin. Nuolin pitkiä nuolaisuja pyllyreiältä klitorikselle ja koitin työntää kieleni mahdollisimman syvälle tiukan neitseellisen pillun uumeniin. Essi voihki ja kiemurteli, kun työnsin sormeni pilluun.

– Anna sormi, Sami, anna. Työnnä sormet syvälle mun sisään. Anna mennä. Syvälle. Nuole mua!

Koitin parhaani mukaan toteuttaa Essin toiveet ja työntelin sormiani niin syvälle pilluun kuin suinkin sain.

– Oih, tuntuu hyvältä. Älä vaan lopeta, älä vaan lopeta, aneli Essi ja painoi päätäni pilluaan vasten.

Olin aivan keskittynyt Essin pillun nuolemiseen, kun yhtäkkiä Anni otti kullistani kiinni ja aloitti hitaan runkkaamisen ja kääntyi selälleen alleni niin, että pääsi samalla nuolemaan ja imuttamaan kulliani. Anni oli oikein taitava suhinottaja ja minun oli pakko pyytää Annia lopettamaan, jotta saisin nuoltua Essille ensin orgasmin. Anni nousi viereeni ja nuoli korvaani, samalla kun jatkoin pillun nuolemista. Työntelin kahta sormea pillussa ja samalla kutitin pikkusormellani pyllyreiällä ja aina välillä painoin pikkusormeani kovemmin vasten pyllyreikää. Essi ei kiimaltaan pystynyt kuin haukkomaan henkeään ja huohottamaan. Orgasmi oli aivan tuloillaan ja kun se lopulta tuli, päästi Essi pitkän huokauksen:

– Ai ai ai ai ai ai ai ai aaah aaah aaah aaah aaah…

Vedin kiimaliman peittämät sormeni sykkivästä pillusta ja nuolaisin sormistani maukasta mahlaa ja käännyin suutelemaan Annia, joka vei samalla kätensä kullilleni ja alkoi heti runkata. Nousin seisomaan Annin jäädessä polvilleen eteeni. Anni nuolaisi kaluani koko pituudelta aivan juuresta päähän asti ja alkoi sitten imuttaa. Sitä käsittelyä en siinä vaiheessa enää pystynyt kestämään kuin hetken.

Ensimmäisen satsin Anni otti suuhunsa ja päästi sitten kullini suustaan ja antoi loppujen spermojen tulla poskelleen, kaulalleen ja rinnoilleen. Huohotin, kun Anni katsoi minuun nuoleskellen spermoja kullini päästä.

– Taisi tehdä hyvää vai? Sun sperma maistuu hyvältä, kujersi Anni nuollen tippaa kaluni päästä.

– Maistuu vai? Anna mäkin maistan, sanoi Sari ja tuli nuolemaan kulliani.

Anni piti vielä kiinni kalustani, kun Sari tuli ottamaan puolikovan kullini suuhunsa. Sari oli varsinainen luonnonlahjakkuus suihinotossa, sillä hän imaisi hetkeäkään epäröimättä kullini kunnolla suuhunsa eikä vierastanut sperman makua laisinkaan. Sari kutitteli mukavasti kulliani kielellään, samalla kun Anni hieroi spermaani upeilla rinnoillaan.

– Imuta se kovaks. Mä haluan, että Sami nai mun kanssa, sanoi Anni.

Sari päästi kullini suustaan ja sanoi: – Ja mun. Sami, oo mun eka, pyysi Sari ja katsoi anovasti kauniilla teinisilmillään.

– Joo! Tee Sarista nainen, vie siltä neitsyys! innostui Anni ja nousi ylös suutelemaan.

Upeat rinnat painautuivat ihoani vasten, kun Anni näykki korvalehteäni. Kaluni alkoi näyttää taas heräämisen merkkejä ja Sari tehosti Annin suudelmien vaikutusta runkkaamalla hitaasti kaluani ja lipomalla sen päätä.

Sari meni makaamaan sängylle ja levitti häpyään.

– Sami, tule. Nai mua.

– Tuota, nyt tarvittais kondomi, sanoin.

– Mulla on, sanoi Anni ja otti kortsun veskastaan ja rullasi sen kalulleni.

– No niin, pane Saria. Nai sitä oikein kunnolla.

– Sattuuks se?

– Voi se vähän sattua ensin, mutta kun se eka kirpaisu menee ohi, niin tuntuu vaan hyvältä, sanoin ja asetuin Sarin jalkojen väliin.

Anni ohjasi kulliani kohti Sarin neitsytpillua ja raotti hiukan häpyhuulia, kun aloin työntyä tiukkaan ja mehukkaaseen teiniin. Pillu puristi kaluani aivan helvetin upeasti ja työnnyin yhä syvemmälle Sariin.

– Aih – odota – nyt – jatka. Jatka – nussi mua, Sami, tee musta nainen.

Työnsin hiukan kovempaa ja tunsin, kuinka Sarin pillu antoi periksi ja pääsin työntymään neitseelliseen pilluun koko kullin mitalta. Jäin mahdollisimman syvälle Sarin sisään ja annoin teinin nauttia kullista sisällään ja hengähtää vähän ennen kuin aloitin tasaisen nussimisen.

– Sami! Nai Saria, nussi sitä oikein kunnolla. Nussi sitä, vaati Anni hieroen samalla pilluaan.

Aloitin naimisen ensin hitaasti. Kortsussa oli hiukan verta Sarin immekalvosta, mutta se ei tahtia haitannut. Sari alkoi huokailla työntojeni tahdissa, ja tunsin sormien raapivan selkääni ja vetävän lantiotani lähemmäs jokaisella työnnöllä. Sari nautti oikein kunnolla neitsyytensä viemisestä ja minä myös. Kumarruin näykkimään terhakkaita nännejä. Sari rutisti minua entistä kovempaa itseään vasten ja lantion kiemurtelu kertoi nautinnosta. Käännyin ahtaalla sängyllä ympäri ja nostin Sarin ratsastamaan päälleni. Puristelin ja hieroin teinin rintoja, samalla kun Anni tuli ja työnsi kielensä suuhuni. Vein toisen käteni Annin pillulle ja työnsin kaksi sormeani sisälle litisevään teinipilluun.

Sari haroi hiuksiaan, haukkoi henkeään väristen, nylkytti lantiotaan kulliani vasten ja ulisi hiljakseen. Siirsin toisen käteni rinnalta alas klitalle raapien kiihottavasti ihoa ja päästessäni pillulle asti painoin peukalollani klittaa. Samassa Sarin tuloillaan ollut toinen orgasmi räjähti ilmoille ja tyttö aloitti aivan hillittoman värisemisen ja lysähti kasaan haukkomaan henkeään. Sekuntia myöhemmin minun oli pakko vetää kiimaliman peittämät sormeni Annin pillusta, kun tartuin Saria perseestä puristuakseni vielä syvemmälle pilluun orgasmin tullessa ja sperman täyttäessä kortsun.

Sari huohotti hikisenä päälläni ja Anni silitti Sarin selkää sormillaan. Kortsun peittämä kullini valahti entisestä neitsytpillusta. Kortsun päällä oli hiukan verta ja sisällä hyvä satsi spermaa.

Yllättäen Anni nappasi kortsun ja puristi ja valutti sisällön Sarin selälle ja hieroi spermat Sarin selkään. Voimakas sperman haju sekoittui kiimaisten pillujen hajuun hytissä.

– No nyt sä olet virallisesti nainen.

– Joo, oli ihanaa. Kiitos, Sami, kun teit musta naisen. Oli ihanaa naida sun kanssa.

Sari pyörähti pois päältäni ja lähti suihkuun.

Anni nuoleskeli sormistaan spermojani.

– Sami sä et o vielä nainu mua.

– Joo, en, mut nyt on hei ihan pakko pitää ees hetken tauko. En minäkään mikään kone ole.

– Jaksat sä kai sentään nuolla, sanoi Anni ja asettui selälleen sängylle ja levitti kiiltävän pillunsa eteeni.

Kumarruin lähemmäksi pitkien sormien levittämää teinipillua ja näin kiiltävän kiimalimanoron valuvan pillusta suoraan kohti pinkeää pyllyreikää.

Anni oli käyttäytynyt niin irstaasti, että ajattelin käyttää tilannetta hiukkaakaan häpeämättä hyväkseni ja päätin, että kullini herätessä taas tositoimiin Annin persereikä saisi kunnon kyytiä.

– Mä käytän pillereitä, niin voit panna ilman kumia. Mä haluan, että tuut mun sisälle.

Juu, varmasti tulen sun sisälles, mutta ei vielä arvaakaan minne, ajattelin ja kumarruin lähemmäs ja lipaisin muutaman kerran pilluvakoa päästä päähän. Hieroin ja painelin pillua koko kädelläni ja työnsin jokaisen sormen kerrallaan Annin sisälle, jotta kaikki sormet olisivat varmasti liukkaat. Työnsin kaksi sormeani Annin pilluun, samalla kun nuolin ja imeskelin klittaa. Anni voihki ja huohotti ja veti polviaan rintoihinsa. Koko ihana pillu kiilteli edessäni sykkien ja kiimalimaa valuen. Pieni kaunis pyllyreikä oli himottavana edessäni ja laskeuduin nuolemaan Annin pyllyreikää. Anni ynähti hieman ja ajatus teinin neitseellisen perseen nussimisesta sai kullini nousemaan vielä kerran. Nostin Annia pakaroista, jotta pääsin paremmin nuolemaan pyllyä. Annoin kieleni leikkiä Annin persereiällä ja samalla rapsutin välilihaa ja levittelin pillua edessäni. Ihanan makuinen pilluneste suorastaan pulppusi teinistä ja valui ympäriinsä. Annin hyvin ajeltu jalkoväli kiilteli märkänä ja kutsuvana ja varmasti myös naamani oli pillumehuista kiiltävä.

Painelin sormiani vuoron perään sisälle pilluun ja levittelin liukasta nestettä aina vaan laajemmalle. Anni voihki ja huohotti nauttimistaan ja kun aloin kielelläni nussia tiukkaa persereikää, Anni nosti itseään suutani ja kieltäni vasten.

Hyttisänky on ahdas, mutta sain kuitenkin otetuksi tytön kunnolla itseäni vasten niin, että Anni veti polvensa päänsä viereen ja sain näin hyvän mahdollisuuden nuolla persettä oikein kunnolla ja samalla pääsin hieromaan ja puristelemaan upeita isoja rintoja.

– Mitä sä, Sami, teet? Et kai sä vaan nuole teinin persettä? Aih, sä olet ihana pervo. Nuole mun persettä!

Pillu edessäni oli upean pinkki ja kutsuvasti hiukan raollaan. Kullini seisoi kivikovana ja tykytti selkää vasten.

– Pane mua. Pane mua jo! Anna mulle munaa. Nussi mua jo! vaati Anni.

Mitäpä sitä turhaan odotuttamaan, ajattelin ja vaihdoimme asentoa. Asettelin kullini pillulle ja painoin hitaasti yhä syvemmälle kiiltävänä litisevään pilluun. Painauduin ärsyttävän hitaasti upeasti puristavaan liukkaaseen teinipilluun ja kuuntelin samalla tytöstä lähtevää uikutusta:

– Ah, ah, ah, ai, ai, ai, ai, joo, tule, tule, tule, pane mua, pane mua.

Työnnyin pillun pohjaan asti ja jäin pitämään kullia pohjassa hetken aikaa. Kuuntelin Annin huohotusta ja tunsin tytön värisevän nautinnosta. Aloitin sitten hitaan naimisen ja herkuttelin upealla näyllä paksun kullini painuessa kiiltävänä piukkaan teinipilluun ja upeiden kiiteiden rintojen heiluessa työntöjeni tahdissa. Kumarruin suutelemaan Annia, mutta ensin hieroin kasvoiltani pillumehut Annin poskiin ja kaulalle. Anni hieroi kasvojaan innokkaasti omiani vasten ja ja koitti nuolla omia mehujaan poskiltani. Heti kun suutelimme, Anni työnsi kielensä syvälle suuhuni ja aloitti syväluotauksen kielellään.

Irottauduin suutelusta ja kuiskasin Annin korvaan:

– Kuka tässä pervo on? Sä tykkäät omasta pillumehustas.

Työnnyin samalla äkisti pillun pohjaan asti.

– Aah, niin tykkäänkin. Mä tykkään nuolla mun sormia, kun olen sormettanu ja säkin tykkäät siitä, senkin pervo teininpanija, vastasi Anni ja ryhtyi nuolemaan pillumehujen rippeitä poskiltani.

Vetäydyin irti teinistä ja kullini irtoaminen pillusta sai aikaan melkoisen maiskahduksen. Lakana oli pillun kohdalta likomärkä ja Annin jalkoväli kiilteli valuvasta pillumehusta.

– Älä lopeta. Pane mua, aneli Anni.

– Panen, panen! Muutetaan vaan vähän asentoa. Tuu tohon lattialle ja käänny mua vasten. Tuun takaapäin.

Anni vaihtoi asentoa autuaan tietämättömänä siitä, että kohta tämän teinin persereikä saisi varsinaisen käsittelyn. Anni levitti jalkansa ja levitti vielä pilluaan käsillään. Nuolaisin kerran persereikää ja työnsin ensin toisen käden kaksi sormeani avoinna olevaan pilluun ja vein ne sitten Annille nuoltavaksi. Tämä tyttö tosiaan tykkäsi omasta mehustaan, sillä Anni otti sormet innolla suuhunsa nuoltavaksi. Kostutin toisestakin kädestä pari sormea pillussa ja aloin sitten hieroa pyllyreikää ja työntää sinne ensin yhtä sormea ja sitten toista.

– Eih. Älä, ei sinne, Anni koitti vastustella kiimaansa, mutta työnsi samalla pyllyään sormiani vasten, jotta ne uppoaisivat nopeammin pyllyyn. Samalla Anni nosti omat kätesä pilluaan levittämästä ja siirsi ne levittämään pyllyään. Oli aivan selvää, että tämä odotti saavansa perseeseensä jotain muutakin kuin pelkkiä sormia.

Sari tuli suihkusta iho seksikkäästi vedestä pisaroivana, siideritölkki kädessään, kun Anni imeskeli pillumehuisia sormiani ja minä nussin sormillani Annin persereikää. Sari katsoi touhujamme ja ilmeestä näki, kuinka hämmästys kasvoi hänen kasvoillaan.

– Sami, onks sun sormet Annin perseessä? Et kai sää… Meinaaks sä… Paneks sä Annia perseeseen? Sen mä haluan nähdä läheltä.

Yhtäkkiä hämmästys olikin muuttunut kiihottuneeksi innostukseksi.

Vedin sormeni Annin suusta ja liukkaasta pyllyreiästä, joka sulkeutui nopeasti. Nousin Annin taakse ja painoin kullini pari kertaa pillun perukoille, jotta kullini olisi varmasti liukas ennen kuin asettelin sen persereiälle.

– Sami aikoo panna Annia perseeseen, ilakoi Sari ja katsoi itselleen parhaan katselupaikan ja alkoi hieroa uudelleen pilluaan.

Anni levitti persettään molemmin käsin:

– Tule jo. Nussi mua. Nussi mua perseeseen.

Aloitin hitaan työntymisen tiukan lihaksen läpi Annin levittäessä persettään molemmin käsin.

– Oih, oih, oih, aah, tule, tule, tule, anna mennä vaan. Nussi mua perseeseen, aneli Anni, kun työnnyin yllättävän helposti teinin tiukkaan perseeseen. Kun olin saanut koko kullin sisään, pidin hiukan taukoa, jotta perse ehtisi venyä niin, että nussimisesta tulisi mukavampaa. Anni teki hitaita nussimisliikkeitä ja ajattelin, että perse oli venynyt tarpeeksi, jotta voin aloittaa kunnon naimisen.

Sari sormetti itseään ja hämmästeli asiaa:

– Voi jumaliste. Sami on Annin perseessä, se panee Annia perseeseen ihan oikeesti. Mahtavan näköistä. Eiks toi satu?

– Sattu se ensin vähän, mutta nyt se ei todellakaan satu. Se tuntuu ihan uskomattomalta, pillussakin. Voi jestas, tää tuntuu hyvältä. Älä vaan lopeta. Nai mun persettä, Sami.

Kuuntelin tyttöjen juttelua ja aloitin naimisen, ensin hitaammin ja sitten nopeammin. Anni uikutti allani. Anni oli laittanut toisen kätensä pillulleen ja hieroi klitoristaan ja aina välillä työnsi pari sormeaan sisäänsä ja ne tuntuivat kullissa varsin mukavalta. Kiihdytin tahtia ja nussin yhä nopeammin teiniä perseeseen. Annin huohotus oli muuttunut haukkovaksi, kun klitoriksen hierominen yhdessä perseessään vellovan kullin kanssa oli tuonut Annin orgasmin rajalle asti. Nussin persettä kuin pillua ikään ja yhtäkkiä Anni aloitti:

– Mä saan, mä saan, tulee, tulee, tuleeeee…

Orgasmin värinä sai tytön tärisemään hillittömästi ja samalla myös persereikä supisteli hillittömästi. Tikkasin vielä muutaman kerran ja sain kuin sainkin illan kolmannen lastin lähtemään Annin perseeseen. Lyyhistyin huohottamaan hikisenä Annin selälle ja meiltä molemmilta meni jonkin aikaa ennen kuin pystyimme puhumaan. Kuulimme kuitenkin, kun Sari sormetti itselleen orgasmin.

Vetäydyin Annista ja näin, kuinka persereikä jäi hetkeksi auki ja sulkeutui hitaasti jättäen naimisen merkiksi vain pienen noron valuvaa spermaa. Huohotimme vielä kaikki orgasmin jälkimainingeissa.

Istahdin lattialle ja Anni istahti ensin viereeni ja kääntyi sitten halaamaan ja suutelemaan minua:

– Kiitos, Sami. Se oli ihanaa, mä sain upean orgasmin.

– Mä kanssa. Kiitos. Kiitti, kun teit musta naisen, sanoi Sari ja suuteli minua.

– Tuleks peseen mut? kysyi Anni.

– Mielelläni, vastasin ja nousin ylös.

– Luuleks, Sami, että jaksat vielä huomenna uudelleen? Mä haluaisin jotain… kysyi Sari, kun olin menossa Annin kanssa suihkuun.

Ei sitten ollut ollenkaan huono reissu, ajattelin mennessäni teinin perässä suihkuun…

You may also like...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *